Η Nissan απομυθοποιεί τις νέες τεχνολογίες κινητήρων (vid)

Η Nissan απομυθοποιεί τις νέες τεχνολογίες κινητήρων (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Nissan απομυθοποιεί τις νέες τεχνολογίες κινητήρων (vid)
Με ένα απλό βίντεο η Nissan εξηγεί τις καινούριες επιλογές σε κινητήρες που προσφέρει η ιαπωνική φίρμα.

Η νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά τους κινητήρες στα αυτοκίνητα έχουν μπερδέψει λίγο την κατάσταση στο αγοραστικό κοινό. Πολλές φορές συναντάμε απορίες για το τι είναι υβριδικό σύστημα, πως λειτουργεί ο ηλεκτροκινητήρας, τι είναι το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα και πολλά ακόμα. Τις συγκεκριμένες απορίες έρχεται να λύσει η Nissan μέσα από ένα βίντεο στο οποίο ειδικοί της εταιρείας εξηγούν ότι πρέπει να ξέρεις για τα μηχανικά/ηλεκτρικά σύνολα.

Ο Τζερόμ Γκινί (Regional Product Manager για το Juke στην Nissan Automotive Europe), ο Ντάνιελ Κόνελι (Marketability Engineer e-POWER του NTCE) και ο Φρεντερίκ Ντελμοτέ (Product Manager για το Ariya της Nissan AMIEO) μοιράζονται πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού, του e-POWER και των ηλεκτροκινητήρων της Nissan σε όλα τα νέα μοντέλα.

Nissan Qashqai

Το υβριδικό σύστημα της Nissan προσφέρει ηρεμία στην καμπίνα των επιβατών όταν το όχημα λειτουργεί με τον ηλεκτροκινητήρα μέχρι τα 55Km/h. Οι αποστάσεις που μπορεί να καλύψει με ηλεκτροκίνηση το όχημα είναι στο 80% των καθημερινών αποστάσεων, ενώ όταν αδειάσει η μπαταρία το όχημα ενεργοποιεί τον θερμικό κινητήρα μέσω του e-Power και συνεχίζει την πορεία του φορτίζοντας την μπαταρία με τη βοήθεια του μοτέρ.

Nissan Qashqai

Η Κλίοδνα Λάιονς, Διευθύντρια Στρατηγικής και Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan AMIEO, εμβαθύνει στην γενική στρατηγική της Nissan για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που υποστηρίζει μια ποικιλία οδηγικών προφίλ και τρόπου ζωής. Στην περίπτωση του αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος ο επιβάτης απολαμβάνει την ησυχία και την ηρεμία, ενώ οι επιταχύνσεις είναι πολύ δυναμικές χάρη στην άμεση και μεγάλη ροπή του συγκεκριμένου συνόλου.

Παρακολουθείστε το βίντεο των ανθρώπων της Nissan.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!