Μαρία Σάκκαρη: Επίσκεψη στο Μουσείο της Porsche (vid)

Μαρία Σάκκαρη: Επίσκεψη στο Μουσείο της Porsche (vid)

Μαρία Σάκκαρη: Επίσκεψη στο Μουσείο της Porsche (vid)
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο Τσουφενχάουζεν, λίγο πριν αγωνιστεί στα χωμάτινα κορτ του Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγάρδης.

Ένα διάλλειμα από το αυστηρό πρόγραμμα των προπονήσεων ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, έκανε η Μαρία Σάκκαρη. H 26χρονη τενίστρια συμμετέχει στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγάρδης (18-24 Απριλίου), έχοντας περάσει απευθείας στο δεύτερο γύρο, ως Νο4 στο ταμπλό.

«Τα τουρνουά σε επιβαρύνουν και πνευματικά. Οπότε είναι καλό να μπορείς να βλέπεις κάτι άλλο, πέρα από τα γήπεδα και τα ξενοδοχεία», δήλωσε η Σάκκαρη κατά την επίσκεψή της στο Μουσείο της Porsche. Το Μουσείο βρίσκεται στο Τσουφενχάουζεν, βόρεια της Στουτγάρδης.

Μαρία Σάκκαρη

Η Σάκκαρη, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι λάτρης των αυτοκινήτων της Porsche, με την οποία έχει άλλωστε συνεργασία. Στο μουσείο της γερμανικής μάρκας είδε από κοντά ορισμένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της, όπως την 356, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Porsche. «Αν έπρεπε να διαλέξω την αγαπημένη μου Porsche, θα επέλεγα την 356. Μου θυμίζει κάτι από ταινίες του Τζέιμς Μποντ», δήλωσε η Μαρία.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε έκπληκτη όταν έμαθε ότι o Φέρντιναντ Πόρσε είχε δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1898! Μάλιστα η μπαταρία του είχε το ίδιο μέγεθος με αυτή της σύγχρονης Taycan! «Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς φόρτιζαν την μπαταρία εκείνη την εποχή».

Αν η Σάκκαρη κερδίσει το τουρνουά της Στουτγάρδης, θα λάβει ως έπαθλο μία Porsche Taycan Sport Turismo, ισχύος 598 ίππων και τιμής 139.000 ευρώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!