Ξεκίνησε το εντυπωσιακό Easter Jeep Safari στην έρημο της Γιούτα

Ξεκίνησε το εντυπωσιακό Easter Jeep Safari στην έρημο της Γιούτα

Κώστας Παστρίμας
Ξεκίνησε το εντυπωσιακό Easter Jeep Safari στην έρημο της Γιούτα
Η Jeep παρουσίασε στην κορυφαία της εκδήλωση 10 ξεχωριστά πρωτότυπα με αιχμή του δόρατος το Wrangler Magneto 2.0.

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της Jeep στην Γιούτα των ΗΠΑ η οποία πραγματοποιείται για 56η χρονιά. Το Easter Jeep Safari περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις με έμφαση στα νέα πρωτότυπα μοντέλα τα οποία παρουσιάζει κάθε φορά η αμερικανική φίρμα στους χιλιάδες φίλους της. Το φετινό Easter Jeep Safari θα έχει διάρκεια 9 ημερών (9-17 Απριλίου) και η Jeep θα παρουσιάσει εντυπωσιακά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία ανταποκρίνονται στη δέσμευση της εταιρείας στη φιλοσοφία Zero Emission Freedom.

Jeep

Το κορυφαίο στη λίστα μοντέλο είναι το Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο ξεχωρίζει για τον νέο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 625 ίππων και 1.152Nm ροπής, το νέο εξατάχυτο κιβώτιο, τις τέσσερις μπαταρίες Λιθίου 70kWh και την εκπληκτική επιτάχυνση 0-100Km/h σε 2 δευτερόλεπτα! Ακόμα ένα πρωτότυπο μοντέλο είναι το Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV Concept το οποίο ουσιαστικά είναι το πρώτο ηλεκτρικό Grand Cherokee. Στο Easter Jeep Safari βρίσκεται επίσης το Jeep ’41 Concept που ακολουθεί τα βήματα του θρυλικού Willys, το Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept, το Jeep Bob Concept, το Jeep D-Coder Concept by JPP και το Jeep Birdcage Concept by JPP.

Jeep

Ο Τζίμ Μόρισον, Επικεφαλής της Jeep για τη Β. Αμερική, σχολίασε για τη γιρτή της Jeep. «Το Easter Jeep Safari είναι η τέλεια ευκαιρία για τη μάρκα μας να φτάσει στα όρια την εξέλιξη των συστημάτων 4x4 και κυρίως να έρθει σε άμεση επαφή με τους φίλους της. Η Moab αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους κατόχους Jeep και ταιριάζει απόλυτα με φιλοσοφία της μάρκας. Είτε πρόκειται για πρωτότυπα, είτε για μοντέλα παραγωγής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φίλοι μας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δυνατότητες των οχημάτων μας και να πάρουν μία δυνατή γεύση από το παρόν και το μέλλον της Jeep».

Jeep

Το Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 1967, με τις εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!