Formula 1, Αυστραλία: Η Aston Martin δεν πάει… ούτε ευθεία (vid)

Formula 1, Αυστραλία: Η Aston Martin δεν πάει… ούτε ευθεία (vid)
Τα προβλήματα της βρετανικής ομάδας της F1 δεν σταματούν, ακόμα και όταν το μονοθέσιο κινείται ευθεία.

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1 είναι άκρως καταστροφικό για την Aston Martin. H βρετανική ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει σκοράρει βαθμούς μετά από τρεις αγώνες και είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Το Grand Prix Αυστραλίας ήταν αρνητικό από πολλές απόψεις για την Aston Martin. O Σεμπάστιαν Φέτελ άλλοτε επέστρεφε στο γκαράζ της ομάδας του με την AMR22 πληγωμένη από σύγκρουση με τον τοίχο ή είτε την έβλεπε να τυλίγεται στις φλόγες. Από την άλλη, ο Λανς Στρολ δεν σταματούσε να συλλέγει ποινές και να έχει συγκρούσεις, είτε με τον Νίκολα Λατίφι της Williams, είτε με τον τοίχο της στροφής 11.

Τα προβλήματα της βρετανικής ομάδας εκτείνονται και στην απόδοση του μονοθεσίου, με τηv AMR22 να είναι απογοητευτική. Μετά το τέλος του Grand Prix Αυστραλίας, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα social media που δείχνει τον Στρολ να αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι και αυτό να στρίβει μόνο του!

Η ομάδα δια στόματος του επικεφαλής της, Μάικ Κρακ και του τεχνικού της διευθυντή, Άντριου Γκριν, ετοιμάζει μεγάλες αναβαθμίσεις για το μονοθέσιό της στους επόμενους αγώνες. Μένει να δούμε αν οι αναβαθμίσεις θα φέρουν και καλύτερα αποτελέσματα κι ένα μονοθέσιο που μπορεί να πηγαίνει στην ευθεία.

Φωτογραφίες: Aston Martin

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!