Νέα υπηρεσία Leasing από την Motoway

Κώστας Παστρίμας
Νέα υπηρεσία Leasing από την Motoway
Η Motoway, επίσημος αντιπρόσωπος της Benelli, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της μίσθωσης μοτοσικλετών.

Ο τομέας του leasing έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια κυρίως στον τομέα του αυτοκινήτου, αλλά και της μοτοσικλέτας ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Η Motoway - Καμπράνης Α.Ε. αφουγκράστηκε τις ανάγκες της αγοράς και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μακροχρόνιας μίσθωσης μοτοσικλέτας και scooter.

Motoway

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα leasing.motosway.gr, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα μοντέλα της Benelli και της Keeway και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα να προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης. Η Leasing Motoway προσφέρει μίσθωση με ευέλικτη μηνιαία καταβολή για 36 ή 48 μήνες, με δυνατότητα αγοράς και παράδοσης μέσω του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Motoway

Επιπλέον, ο αγοραστής θα απολαύσει την κάλυψη όλων των βασικών ασφαλιστικών εξόδων πλέον οδικής βοήθειας και νομικής προστασίας. Στο πακέτο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να προσθέσει επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις όπως φωτιά, ολική κλοπή και πολλά ακόμα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πακέτο καλύπτει στην συντήρηση της μοτοσικλέτα ή του scooter, όπως και τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ ο αναβάτης θα επιλέξει όλο τον εξοπλισμό που του αρέσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω του leasing.motoway.gr να ενημερώνονται λεπτομερώς για όλες τις παροχές του προγράμματος Leasing, όπως και για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα προς εκμίσθωση.

Motoway

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!