Ο Γουίλ Σμιθ, η σφαλιάρα κι ο Σουμάχερ (vid)

Ο Γουίλ Σμιθ, η σφαλιάρα κι ο Σουμάχερ (vid)
Ο δαίμονας του internet δημιούργησε ένα meme που συνδέει δύο κόσμους άσχετους μεταξύ τους.

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε από τη σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Ένα επεισόδιο που προκλήθηκε από το άστοχο αστείο του παρουσιαστή της φετινής τελετής για τη σύζυγο του… θύτη, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Κι αν κρίνουμε από το video που σας παραθέτουμε, δεν θα κοπάσει σύντομα αφού τα καμώματα του 53χρονου Αμερικανού έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε Memes. Κι αν έχουν ήδη επεκταθεί στον μαγικό κόσμο της Formula 1, καταλαβαίνετε πως το πηγάδι θα είναι απύθμενο.

Τι βλέπουμε λοιπόν στο δημιούργημα του YouTuber «Avo»; Τον καταξιωμένο ηθοποιό να «εισβάλλει» στο σιρκουί της Τζέντα και να… προκαλεί το ατύχημα του Μικ Σουμάχερ στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για να μοιραστούμε το χιουμοριστικό αυτό video ήταν πως δεν υπήρχε τραυματισμός του οδηγού στο ατύχημα που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το meme.

Ο Σουμάχερ «έφαγε» 33 G αλλά βγήκε από τη διαλυμένη Haas δίχως γρατζουνιά. Αντίθετα, αυτό που πραγματικά «πόνεσε», ήταν το κόστος της ζημιάς που σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αμερικανικής ομάδας, Γκίνθερ Στάινερ, μπορεί να πιάσει ακόμα και εξαψήφιο νούμερο.

Μικ Σουμάχερ

Φωτογραφίες: Haas F1Team

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!