Ferrari: Το εντυπωσιακό double-stack pit stop στη Σαουδική Αραβία (vid)

Ferrari: Το εντυπωσιακό double-stack pit stop στη Σαουδική Αραβία (vid)
Η διπλή παρουσία της Ferrari στο βάθρο του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας οφείλεται εν μέρει και στο pit stop των Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ στον 16ο γύρο.

Μετά το 1-2 στο Μπαχρέιν, η Scuderia Ferrari επανέλαβε στη Σαουδική Αραβία την διπλή παρουσία στο βάθρο, με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ να τερματίζουν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Έτσι η ιταλική ομάδα έχει σημειώσει το καλύτερο ξεκίνημα στα δύο πρώτα Grand Prix της σεζόν από το 2001.

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι tifosi καρδιοχτυπούσαν σε κάθε pit stop, ένα σημάδι της άρτιας φετινής λειτουργίας ήταν το άριστα εκτελεσμένο double-stack pit stop στον 16ο γύρο. Πρώτα ο Σαρλ Λεκλέρ και αμέσως μετά ο Κάρλος Σάινθ, εκμεταλλεύτηκαν το αυτοκίνητο ασφαλείας μετά το ατύχημα του Λατίφι και έκαναν το pit stop που του έφερε μπροστά από τον Σέρτζιο Πέρεζ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανήρτησε στα social media η Formula 1, το κενό ανάμεσα στον Λεκλέρ και τον Σάινθ ήταν μόλις 6 δευτερόλεπτα και όλα λειτούργησαν υποδειγματικά!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!