Ένα ξεχωριστό Yamaha XSR 125 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ένα ξεχωριστό Yamaha XSR 125 (vid)
Με άρωμα Ατλαντικού, η Πορτογαλία μας παρουσιάζει το δικό της Free Spirit Yamaha XSR 125.

Από την Πορτογαλία μας έρχεται το επόμενο Yamaha XSR 125 στο πλαίσιο της δράσης Free Spirit του Yamaha Yard Build. Πρόκειται για μια προωθητική ενέργεια της Yamaha η οποία βάζει έξι ευρωπαϊκές χώρες να παρουσιάσουν το δικό τους ξεχωριστό custom XSR 125 το οποίο θα αναδεικνύει τον τρόπο ζωής αθλητών και καλλιτεχνών της χώρας, πάντα με τη βοήθεια του τοπικού αντιπροσώπου.

Έχουμε ήδη δει τις δουλειές της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και τώρα ήρθε η σειρά της Πορτογαλίας να μας δείξει το δικό της μοντέλο. Η έμπνευση για το Yamaha ήρθε από τον Φιουμάνι, έναν καλλιτέχνη ο οποίος μπορεί να γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Πορτογαλία. Εκεί αγάπησε το σερφ και τη ζωγραφική έχοντας πάντα τη μοτοσικλέτα μέσα στη ζωή του.

Yamaha XSR 125

Ο Φιουμάνι γεννήθηκε σε ένα χωριό κοντά στην Ταβούλια, το χωριό του Βαλεντίνο Ρόσι και οι επιρροές του ήταν έντονες όσον αφορά τους δύο τροχούς. Εκείνο που ήθελε να πετύχει με τον σχεδιασμό του XSR 125 είναι να χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα και επαναχρησιμοποιημένα υλικά, όπως ακριβώς κάνει με την γλυπτική και τη ζωγραφική του. Τοποθέτησαν μια σχάρα για να τοποθετεί το σερφ του με τα υλικά να προέρχονται από ένα καρότσι σούπερ μάρκετ!

Yamaha XSR 125

Η εξάτμιση είναι κοντή και τοποθετημένη χαμηλά καθώς αρέσει στον Φιουμάνι η μοτοσικλέτα να κάνει θόρυβο, ενώ τα χρώματα που επέλεξε είναι το μαύρο, το ροζ και το μπλε. Τόσο στο ρεζερβουάρ όσο και στα πλαϊνά πλαστικά υπάρχουν γραφικά Mantra που δίνουν μια αίσθηση ροής στη μοτοσικλέτα, ενώ ο Φιουμάνι έχει ονομάσει το μοντέλο «Maniac».

Απολαύστε το Yamaha XSR 125 της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!