Rally Greece Offroad: Έρχεται τον Μάιο ο μεγάλος ελληνικός αγώνας (vid)

Rally Greece Offroad: Έρχεται τον Μάιο ο μεγάλος ελληνικός αγώνας (vid)
Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό ανακοινώθηκε με το 9ο Rally Greece Offroad να έρχεται τον Μάιο με συμμετοχές από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Το τετραήμερο 26-29 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθεί για ένατη φορά στην ιστορία το Rally Greece Offroad. Ο αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα διεξαχθεί στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού. Το event της φετινής χρονιάς είναι άκρως σημαντικό, καθώς θα γίνει στο πλαίσιο του «FIA Cross Country Bajas European Cup» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Το Rally Greece Offroad, στην 9η χρονιά διεξαγωγής του ,εδραιώνεται πλέον ως ένα διεθνές καταξιωμένο αθλητικό γεγονός με έμπρακτα οφέλη για την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία. Ο μεγάλος αγώνας διάρκειας τεσσάρων ημερών θα προσμετρά και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rally, κάτι που θα προσελκύσει πολλές και σημαντικές συμμετοχές αγωνιστικών ομάδων από τη γείτονα χώρα.

Rally Greece Offroad

Εκτός από τις ομάδες από την Ελλάδα που αναμένεται να πάρουν μέρος, συμμετοχές θα έχουμε συνολικά από τις Ιταλία (Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rally), Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει περεταίρω.

Rally Greece Offroad

Το 9ο Rally Greece Offroad έχει συνολικό μήκος διαδρομών 930 χιλιομέτρων με 590 εξ αυτών να είναι Ειδικές Διαδρομές που θα καθορίσουν και τον τελικό νικητή. Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών του αγώνα θα είναι διαθέσιμο live streaming με καθημερινή διάρκεια 8-10 ωρών και θα περιλαμβάνει συνεχή ροή της εξέλιξης του αγώνα, στιγμιότυπα από τις Ειδικές Διαδρομές, το χώρο επισκευών καθώς και συνεντεύξεις αγωνιζόμενων, οργανωτών στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού εδώ.

Δείτε το βίντεο της επίσημης παρουσίασης του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!