Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Κώστας Παστρίμας
Formula 1: Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων
Το Παγκόσμιο Πρωταθλημα της Formula 1 αλλάζει ήπειρο για τον επόμενο αγώνα και ταξιδεύει στην Αυστραλία.

Οι δύο πρώτοι αγώνες της φετινής σεζόν της Formula 1 στη Μέση Ανατολή, σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία, μάς άνοιξαν την όρεξη για περισσότερο, αφού προσέφεραν θέαμα, συγκινήσεις και μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων. Το πρωτάθλημα μετά τη Σαουδική Αραβία ταξιδεύει για την Αυστραλία, όπου θα διεξαχθεί το Grand Prix Αυστραλίας στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ στη Μελβούρνη το 3ήμερο 8-10 Απριλίου.

Ακολουθεί μία εβδομάδα ανάπαυση και η Formula 1 επιστρέφει στην Ευρώπη και στην πίστα της Ιμολα για τον Grand Prix Εμίλια Ρομάνια, το 3ήμερο 22-24 Απριλίου. Αν σας θυμίζουν κάτι οι ημερομηνίες, την Κυριακή 24 Απριλίου εορτάζεται το Ορθόδοξο Πάσχα. Στην Ίμολα θα έχουμε και τον πρώτο από τους τρεις Sprint αγώνες της σεζόν.

Μετά την Ίμολα η Formula 1 θα κάνει άλλο ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αυτήν τη φορά προς δυσμάς και αφού περάσει τον Ατλαντικό Ωκεανό θα φτασει μέχρι το Όστιν του Τέξας. Εκεί, στο Circuit of the Americas, θα διεξαχθεί του Grand Prix ΗΠΑ, που θα είναι ο 5ος αγώνας της χρονιάς, το 3ήμερο 6-8 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

GP Αυστραλίας
8-10 Απριλίου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 08:00

GP Εμίλια-Ρομάνια*
22-24 Απριλίου
Ώρα έναρξης Ελλάδας): 16:00

GP ΗΠΑ
6-8 Μαΐου
Ώρα έναρξης (Ελλάδας): 22:30

* Οι ώρες του Sprint Αγώνα και των υπόλοιπων περιόδων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!