Η Bridgestone στο πλευρό του Βασίλη Παντελεάκη

Κώστας Παστρίμας
Η Bridgestone στο πλευρό του Βασίλη Παντελεάκη
Ο Έλληνας αναβάτης θα έχει την ισχυρή στήριξη της ΕΛΣΤΡΑΚ για την πολύ σημαντική χρονιά που αρχίζει.

Ο Βασίλης Παντελεάκης είναι από τα μεγάλα ταλέντα στον κόσμο των αγώνων μοτοσικλέτας και σίγουρα μια από τις ελπίδες της Ελλάδας για διάκριση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο νεαρός αναβάτης πρόσφατα ανακοίνωσε πως το 2022 θα αγωνίζεται στο FIM Junior GP World Championship και πιο συγκεκριμένα στον θεσμό Hawkers European Talent Cup.

Ο Παντελεάκης θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας BOE SKX Cardoso Racing, μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία και ελπίζει σε καλά αποτελέσματα για να μπορέσει να αναρριχηθεί στο πρόγραμμα Road to MotoGP της Dorna. Πρόσφατα ο Παντελεάκης ήρθε σε συμφωνία με την ΕΛΑΣΤΡΑΚ-Bridgestone η οποία θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του το 2022 με χορηγία.

Bridgestone

Η Bridgestone ανέκαθεν είχε στο DNA της τους αγώνες μοτοσικλέτας έχοντας συμμετοχές στο MotoGP και στα Πρωταθλήματα Αντοχής, ενώ τα τελευταία χρόνια στηρίζει το πρωτάθλημα Junior World Championship της FIM. Ο Βασίλης Παντελεάκης είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην Ελλάδα και η Bridgestone θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την προσπάθεια του ελπιδοφόρου Έλληνα αναβάτη.

Bridgestone

Η συμφωνία χορηγίας περιλαμβάνει την συμμετοχή του Βασίλη Παντελεάκη στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στο οποίο πέρυσι κέρδισε όλους τους αγώνες. Επίσης, περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στο Hawkers European Talent Cup του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων όπου αναμένουμε συναρπαστικά αποτελέσματα και εμφανίσεις που θα κάνουν περήφανους όλους. Το πρωτάθλημα Hawkers European Talent Cup αρχίζει στις 8 Μαΐου στην πίστα του Εστορίλ στην Πορτογαλία και περιλαμβάνει επτά διπλούς αγώνες.

Bridgestone

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!