Μίλτος Τεντόγλου: Το ηλεκτρικό SUV που οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής

Μίλτος Τεντόγλου: Το ηλεκτρικό SUV που οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής

Μίλτος Τεντόγλου: Το ηλεκτρικό SUV που οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής
Με άλμα στα 8,55 μ. ο Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου, ανήμερα των γενεθλίων του.

Μετά το χρυσό μετάλλιο το περασμένο καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου παρέμεινε στην κορυφή του κόσμου. Ο 24χρονος πρωταθλητής του μήκους πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου, ανήμερα των γενεθλίων του.

Με άλμα στα 8,55 μ. στη δεύτερη προσπάθειά του, ο Τεντόγλου δεν άφησε κανένα περιθώριο στους υπόλοιπους αθλητές να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον τελικό. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής οδηγεί ένα ηλεκτρικό SUV και συγκεκριμένα το Enyaq iV, στο πλαίσιο της χορηγίας της Kosmocar-Skoda. Μελλοντικά θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει και άλλα μοντέλα της μάρκας από την Τσεχία. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με τον Μίλτο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του και προσβλέπουμε σε από κοινού ενέργειες που θα αρέσουν στον κόσμο», είχε δηλώσει ο Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, με αφορμή τη χορηγική συνεργασία με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή με βίντεο του Skoda Enyaq iV 60

Skoda Enyaq iV

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!