SYM: Στην Ελλάδα το καινούριο FNX 125 (vid)

Κώστας Παστρίμας
SYM: Στην Ελλάδα το καινούριο FNX 125 (vid)
Το προωθητικό βίντεο του νέου SYM FNX 125 γυρίστηκε στην Ελλάδα τιμώντας την ιστορία της χώρας μας.

Η κατηγορία των scooter 125 κ.εκ. είναι η πλέον δημοφιλής τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας. Τόσο η προσιτές λύσεις που υπάρχουν όσο και ο νόμος της ισοδυναμίας των διπλωμάτων οδήγησης αυτοκίνητου/μοτοσικλέτας έχουν φέρει αρκετό κόσμο στους δύο τροχούς προκειμένου να βρουν μια χρηστική και οικονομική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Η SYM, έχοντας μεγάλη εμπειρία στα scooter της συγκεκριμένης κατηγορίας και όχι μόνο, παρουσίασε ακόμα ένα σημαντικό μοντέλο το οποίο ονομάζει FNX 125. Πρόκειται για ένα scooter μικρών διαστάσεων με ξεχωριστή εμφάνιση, ικανοποιητικό εξοπλισμό και οικονομικό κινητήρα. Στον τομέα του σχεδιασμού το νέο FNX ξεχωρίζει από τα μεγάλα φωτιστικά σώματα LED στο εμπρός μέρος τα οποία περιλαμβάνουν και φώτα ημέρας DRL. Στον πίσω μέρος επίσης έχουμε LED φωτιστικό σώμα σε σχήμα U με τρισδιάστατη εμφάνιση στο εσωτερικό τους. Το επίπεδο πάτωμα και η άνετη θέση οδήγησης το κάνουν προσιτό για όλους και εύχρηστο στην καθημερινότητα.

SYM

Ο κινητήρας του FNX 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 124 κ.εκ. ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Η απόδοσή του είναι 11,5 ίπποι και 10,3Nm ροπής με την τροφοδοσία να έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός της Continental. Η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου, ενώ η SYM αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,4 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σύστημα A.L.E.H. το οποίο μέσω μιας ειδικής ανάρτησης αποτρέπει το φαινόμενο ανύψωσης του κινητήρα στις επιταχύνσεις.

SYM

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η SYM έχει εξοπλίσει το FNX 125 με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 226mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος του scooter είναι μόλις 125 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω. Πολύ καλά τα πηγαίνει το scooter της SYM και στον εξοπλισμό καθώς διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 23 λίτρα κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος, θύρα φόρτισης USB, τάπα βενζίνης στο εσωτερικό της ποδιάς, LED φωτιστικά σώματα και LCD ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

SYM

Το νέο SYM FNX 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.695 ευρώ σε δύο χρωματισμούς και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Απολαύστε το βίντεο που έφτιαξε η SYM για το FNX στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!