Suzuki: Νέα χρώματα για το GSX-S 125

Κώστας Παστρίμας
Suzuki: Νέα χρώματα για το GSX-S 125
Το μικρότερο μέλος της οικογένειας GSX-S αποκτά νέα χρώματα, Euro5 κινητήρα και επιθετική εμφάνιση.

Η Suzuki το 2022 προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις στην σειρά GSX-S μοντέλων της παρουσιάζοντας το εκρηκτικό GSX-S 1000, το πιο «λογικό» GSX-S 950 και το τουριστικό GSX-S 1000 GT. Καλά όλα αυτά για τους έμπειρους αναβάτες, αλλά τι γίνεται με τους νεότερους και πιο άπειρους αναβάτες; Η Suzuki αποφάσισε να κοιτάξει και προς εκείνη την πλευρά αναβαθμίζοντας το μικρότερο μέλος της γκάμας στα 125 κ.εκ.

Το νέο GSX-S 125 για το 2022 απέκτησε νέους χρωματισμούς με συνδυασμούς μαύρο με μπλε ζάντες, λευκό με κόκκινες ζάντες και μπλε με μαύρες ζάντες οι οποίοι δίνουν μια νότα ανανέωσης στο μικρό μοντέλο της Suzuki. Το εμπρός φωτιστικό σώμα παραμένει το ίδιο επιθετικό, το ίδιο και τα πλαϊνά πλαστικά τα οποία ακολουθούν τη δομή των μεγαλύτερων GSX-S 1000. Καινούριο είναι το σύστημα εξάτμισης με διπλή απόληξη η οποία βοηθάει τη μοτοσικλέτα να περάσει τις προδιαγραφές Euro5.

Suzuki GSX-S 125

Στο κομμάτι του κινητήρα, το μονοκύλινδρο σύνολο αποδίδει 15 ίππους και 11,5Nm ροπής. Το σύστημα τροφοδοσίας έχει πλέον σώματα 32mm, ενώ μεγαλύτερο είναι και το φίλτρο αέρα με 4,3 λίτρα χωρητικότητα. Στα φρένα η Suzuki έχει τοποθετήσει νέο σύστημα ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί των 17 ιντσών διαθέτουν νέα ελαστικά της Dunlop. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 134 κιλά, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED και η οθόνη πληροφοριών ψηφιακή LCD.

Suzuki GSX-S 125

Η νέα Suzuki GSX-S 125 κοστίζει στην Ιταλία 4.290 ευρώ. Αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές επιλογές στη δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. καθώς με τις κατάλληλες προϋποθέσεις οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Suzuki GSX-S 125

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!