Mercedes-AMG: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής

Mercedes-AMG: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής

Κώστας Παστρίμας
Mercedes-AMG: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής
Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance είναι πλέον διαθέσιμη στους τυχερούς αγοραστές της.

Η Mercedes-AMG απέκτησε καινούριο ορόσημο στα μοντέλα παραγωγής της καθώς παρουσίασε το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της. Πρόκειται για την εντυπωσιακόή Mercedes AMG GT 63 S E Performance η οποία βγαίνει σε μια ειδική έκδοση σε πράσινο χρώμα το οποίο η εταιρεία ονομάζει Green Hell Mango. Το μοντέλο αυτό παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικούς μήνες και πλέον ξεκίνησαν οι πωλήσεις του στη Γερμανία.

Το υβριδικό αυτοκίνητο της Mercedes έχει δεχτεί τη φροντίδα της AMG έχοντας κορυφαία τεχνολογία, πανίσχυρο μηχανικό σύνολο και λύσεις οι οποίες προέρχονται από τη Formula 1. Ο κινητήρας της GT 63 είναι ο γνωστός V8 των 4.0 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 639 ίππους και 900 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 320 Nm ροπής κάτι που σημαίνει ότι συνολικά το σύστημα έχει απόδοση 843 ίππους και 1.470 Nm ροπής!

mercedes-benz

Το πανίσχυρο μοντέλο, εκτός από το αποδοτικό υβριδικό σύστημα είναι εξοπλισμένο και με κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα όπως το AMG Ride Control+ στις αναρτήσεις και το AMG Dynamics. Τα δύο συστήματα αναλαμβάνουν οι αναρτήσεις να έχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση σε όλες της συνθήκες, είτε σε σπορ οδήγηση, είτε στην άνεση του ταξιδιού. Από την άλλη, τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της πρόσφυσης και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό μαζί με την κίνηση σε όλους τους τροχούς αυξάνουν την ευελιξία και τη σταθερότητα του μοντέλου. Στα φρένα, η AMG έχει επιλέξει κεραμικούς δίσκους για δυναμική πέδηση και μείωση του βάρους.

mercedes-benz

Ακόμα ένα στοιχείο που κάνει το AMG GT63 S E Performance να ξεχωρίζει είναι ο χρωματισμός Green Gell Mango. Το έντονο πράσινο χρώμα βγαίνει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο και συνοδεύεται από ζάντες 21 ιντσών της AMG, αεροδυναμικό πακέτο της AMG και πολλά εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!