Η Lamborghini κάνει Χριστούγεννα με ατελείωτο drift (vid)

Η Lamborghini κάνει Χριστούγεννα με ατελείωτο drift (vid)

Η Lamborghini κάνει Χριστούγεννα με ατελείωτο drift (vid)
H Lamborghini μπήκε σε εορταστικό κλίμα και γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα επιδεικνύοντας τις εξωπραγματικές ικανότητες της Huracan Evo.

Ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για έναν νεαρό λάτρη των αυτοκινήτων; Ένα skateboard, μια ηλεκτρική κιθάρα ή ένα χειριστήριο για το αγαπημένο του αυτοκίνητο; Φυσικά και πρόκειται για το τελευταίο, με τη Lamborghini να δημοσιεύει το φετινό σποτάκι της για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το χειριστήριο εν τέλει λειτουργεί στη Lamborghini Huracan του θείου του μικρού παιδιού που βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας όταν ανοίγουν τα δώρα των γιορτών. Ο θείος του τον ξεγελάει στο χειρισμό του αυτοκινήτου κάνοντας κινήσεις εμπρός και πίσω. Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει και drift γύρω από την αυλή μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια στον νεαρό. Έπειτα τον προσκαλεί μέσα στο supercar της ιταλικής φίρμας και ξεκινούν τη δική τους περιπέτεια.

Στο σποτάκι χρησιμοποιήθηκε η Lamborghini Huracan EVO που φορά έναν 5.2 λίτρων V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα και αποδίδει 631 ίππους και 600 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδέεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η Huracan EVO φτάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 2,9 δευτερόλεπτα και αγγίζει ως μέγιστη τελική ταχύτητα τα 325 χλμ/ώρα.

Δείτε παρακάτω το φετινό εορταστικό σποτ της Lamborghini.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!