Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν - η στήριξη της bwin συνεχίζεται!

Gazzetta team
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν - η στήριξη της bwin συνεχίζεται!

bet365

Η bwin συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών παρά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της.

Ο κορονοϊός άλλαξε ριζικά τον αθλητισμό. Πρωταθλήματα σταμάτησαν, events ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, αθλητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα. Η έξαρση της πανδημίας έγινε σε χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα μπορούσε να το ρισκάρει: Η διοργάνωση του Τόκιο άλλαξε ημερομηνία και μετατέθηκε για το 2021. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Η εξέλιξη αυτή επηρέασε σημαντικά τους αθλητές που είχαν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους κι ετοιμάζονταν να κυνηγήσουν τον στόχο μιας ολόκληρης ζωής. Κάποιοι, έμειναν να παλεύουν με την αβεβαιότητα. Η bwin ωστόσο φρόντισε να μην συμβεί το ίδιο με τους bwinners της Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών, συνεχίζοντας να στηρίζει τα όνειρά τους!

To χορηγικό πρόγραμμα «bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» αποτελείται από 10 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους. Κι η προσπάθεια αυτή δεν σταματά σε κανένα εμπόδιο. Όπως και η υποστήριξη της bwin. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, όμως ο πήχης δεν χαμηλώνει. Για κανέναν.

Ο Βύρων Κοκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία), ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (windsurfing) και ο Ιωάννης Σγουρόπουλος (πινγκ-πονγκ) συνεχίζουν να παλεύουν για τα όνειρά τους, γνωρίζοντας πως η bwin θα βρίσκεται στο πλευρό τους όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στις δυσκολίες, συνεχίζοντας να συμβάλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό.

 

Τελευταία Νέα