Συγκεντρώθηκε το ποσό για τη Μαρίνα!

Gazzetta team
Συγκεντρώθηκε το ποσό για τη Μαρίνα!

bet365

Η οικογένεια Αθανασοπουλου ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του gazzetta.

Δεν είχα αμφιβολία για την ανθρωπιά, για την ποιότητα των αναγνωστών του gazzetta. Μαζί με τους γονείς της Μαρίνας όμως υποκλινόμαστε μπροστά στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη σας. Μέσα σε διάστημα μερικών ωρών, το ποσό συγκεντρώθηκε! Και γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε να βάζετε χρήματα στον λογαριασμό της οικογένειας.

Χάρη στην αλληλεγγύη σας, το οικονομικό εμπόδιο ξεπεράστηκε και η Μαρίνα θα ετοιμαστεί για το ταξίδι της στη Γερμανία. Με την υποστήριξη μιας οικογένειας που πήρε κουράγιο από την ανθρωπιά που αναβλύζει μέσα από την αστραπιαία αντίδραση ανθρώπων που έσπευσαν να τους ενισχύσουν, ψυχικά και οικονομικά. Η οικογένεια Αθανασοπουλου ευχαριστεί θερμά κάθε έναν από εσάς που βοηθήσατε να ξεπεράσουν ένα εμπόδιο στον αγώνα που δίνουν για τη ζωή της Μαρίνας.

Σε ό,τι με αφορά, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, και φυσικά για την ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα. Βοηθήσατε ένα τετράχρονο παιδί να έχει μια ευκαιρία να κερδίσει τη ζωή του. Χαίρομαι αφάνταστα για την ανθρώπινη ποιότητα των αναγνωστών του gazzetta.

Βασίλης Σαμπράκος

 

Τελευταία Νέα