Κινέζος αγόρασε ομάδα Β' κατηγορίας, πήρε το Νο 10 και παίζει μαζί με τον 126 κιλών γιο του!

Κινέζος αγόρασε ομάδα Β' κατηγορίας, πήρε το Νο 10 και παίζει μαζί με τον 126 κιλών γιο του!

bet365

Ο ιδιοκτήτης της He Shihua (Β' Κίνας) είναι 35 ετών, παίζει στην ομάδα του με το Νο10 στην πλάτη και απαιτεί από τον προπονητή να χρησιμοποιεί βασικό τον γιο του που ζυγίζει 126 κιλά!

Ο 35χρονος Κινέζος εκατομμυριούχος, He Shihua, έγινε ο ιδιοκτήτης της Zibo Cuju, ομάδας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας και η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς μετά από πέντε παιχνίδια βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό, με δύο γκολ ενεργητικό και δέκα παθητικό.

Για την πορεία της ομάδας του, βέβαια, ο νεαρός ιδιοκτήτης έχει βάλει το χεράκι του. Βλέπετε, έχοντας πάρει για τον εαυτό του τη φανέλα με το Νο10, αποφάσισε να ριχτεί κι αυτός στη δράση, μπαίνοντας ως αλλαγή στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση απέναντι στην Sichuan Jiuniu για την 3η αγωνιστική, περνώντας -αγωνιστικά- απαρατήρητος.

Αυτό πάντως είναι ίσως το λιγότερο, καθώς έδωσε εντολή στον προπονητή της ομάδας του, Hongyi Huang, να επιλέγει βασικό τον γιο του σε κάθε παιχνίδι. Τον γιο του ο οποίος ζυγίζει... 126 κιλά! Προ ημερών ο μικρός έπαιξε στην ήττα (2-0) από την Shaanxi Chang’an και τώρα ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του, στον αγώνα εναντίον της Hangzhou Greentown.

Σε ενδεχόμενη νέα ήττα, έχει αξία να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί αυτός ο ιδιαίτερος 35χρονος εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED