Παππούς, μπαμπάς, θείος και τώρα εγγονός Βερόν στην Εστουδιάντες! (pic & vid)

Παππούς, μπαμπάς, θείος και τώρα εγγονός Βερόν στην Εστουδιάντες! (pic & vid)

Gazzetta team
Παππούς, μπαμπάς, θείος και τώρα εγγονός Βερόν στην Εστουδιάντες! (pic & vid)

bet365

Μετά τον παππού Χουάν Ραμόν, τον μπαμπά Χουάν Σεμπαστιάν και τον θείο Ιάνι Βερόν, ο εγγονός Ντέιαν φόρεσε και αυτός την φανέλα της Εστουδιάντες. Και πέμπτο μέλος της οικογένειας έχει παίξει με την ομάδα της Λα Πλάτα, χωρίς να έχει επίθετο Βερόν.

Βερόν και Εστουδιάντες, έννοιες ταυτόσημες, αφού στην ομάδα της Λα Πλάτα έχουν αγωνιστεί αισίως... πέντε μέλη της οικογένειας Βερόν! Την αρχή έκανε ο θρυλικός επιθετικός Χουάν Ραμόν (1962-1972 και 1980-81) κατακτώντας, μεταξύ άλλων, τρία Κόπα Λιμπερταδόρες, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα για τρία χρόνια στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού (1972-75).

Την σκυτάλη πήραν οι γιοι του, ο σπουδαίος μέσος Χουάν Σεμπαστιάν (1993-95, 2006-2012, 2013-14 και 2017) με αξιοσημείωτη καριέρα στην Ευρώπη, αλλά και ο όχι τόσο ποιοτικός χαφ Ιάνι (2006-07 και 2008-10).

Και τώρα, την τρίτη γενιά των Βερών στην Εστουδιάντες εκπροσωπεί ο γιος του Χουάν Σεμπαστιάν, ο 20χρονος εξτρέμ Ντέιαν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Αρσενάλ Σαραντί, φορώντας μάλιστα την φανέλα με το «11», αριθμό που τίμησαν τόσο ο πατέρας του, όσο και ο παππούς του.

Το τρομερό της ερωτικής σχέσης Βερόν – Εστουδιάντες είναι ότι την φανέλα της φόρεσε ΚΑΙ πέμπτο μέλος της οικογένειας που δεν έχει επίθετο Βερόν. Ο λόγος για τον επιθετικό Πέδρο Βέρντε, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Χουάν Ραμόν και, μέσω αυτού, γνώρισε την αδελφή της γυναίκας του Χουάν Ραμόν και την παντρεύτηκε, όπερ σημαίνει ότι είναι θείος των Χουάν Σεμπαστιάν – Ιάνις και θείος – παππούς του Ντέιαν!

 

Τελευταία Νέα