Άμπελ Φερέιρα: «Ο Βερόν της Παλμέιρας αξίζει τα 88 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ»! (vids)

Gazzetta team
Άμπελ Φερέιρα: «Ο Βερόν της Παλμέιρας αξίζει τα 88 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ»! (vids)

bet365

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα, θεωρεί ότι ο 18χρονος εξτρέμ Γκαμπριέλ Βερόν αξίζει όσα έδωσε η Μπαρτσελόνα για να πάρει τον Νεϊμάρ από την Σάντος το 2013, δηλαδή... 88 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Άμπελ Φερέιρα εξακολουθεί να τα... σπάει με την Παλμέιρας. Υπό την καθοδήγηση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, η Βερντάο συνέτριψε με 5-0 την Ντελφίν από το Εκουαδόρ και, με συνολικό σκορ 8-1, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Libertadores.

Πρωταγωνιστής για την βραζιλιάνικη ομάδα ο εξαιρετικός, 18χρονος εξτρέμ Γκαμπριέλ Βερόν (δύο γκολ), για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός στάζει μέλι σε βαθμό... υπερβολής.

«Θα σας πω μια ιστορία. Ο Λουίς Κάμπος, ο αθλητικός διευθυντής της Λιλ, ήταν ο πρώτος μου προπονητής όταν ήμουν στην ηλικία του Βερόν, γι' αυτό μίλησα μαζί του για το αν θα έρθω στην Παλμέιρας. Ο πρώτος παίκτης για τον οποίο μου μίλησε ήταν ο Βερόν. Ο Κάμπος γνωρίζει όλους τους νεαρούς με προοπτικές. Ξέρει ότι διαθέτει πολλή ποιότητα. Θεωρώ αδύνατο η Παλμέιρας να μην παραχωρήσει αυτόν τον παίκτη με λιγότερα απ' όσο πωλήθηκε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει, βεβαίως, μια μικρή... λεπτομέρεια: Το 2013, ο Νεϊμάρ είχε αρχικά στοιχίσει 57 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάρτσα, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι η μεταγραφή του έφτασε τα... 88 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Βερόν, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2025, έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι τώρα, η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Παλμέιρας είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, τον οποίο το 2016 παραχώρησε στην Μάντσεστερ Σίτι αντί 32 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Τελευταία Νέα