Μαραντόνα: Απειλούν την ζωή της Ισπανίδας που αρνήθηκε να τιμήσει τον Ντιέγκο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μαραντόνα: Απειλούν την ζωή της Ισπανίδας που αρνήθηκε να τιμήσει τον Ντιέγκο!

bet365

Η άρνησή της Πάουλα Νταπένα να τηρήσει ενός λεπτού σιγή, όπως έκαναν οι συμπαίκτριες της, στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα είχε ως συνέπεια να δέχεται απειλές για την ζωή της.

Η Πάουλα Νταπένα, 24χρονη ποδοσφαιριστής από την Ισπανία, γύρισε την πλάτη της στις εξέδρες την ώρα που οι συμπαίκτριες και οι αντίπαλές της ήταν όρθιες, τηρώντας την ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από το παιχνίδι της Βιάχες Ιντερίας κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο λόγος ήταν πως η Νταπένα θεωρεί ότι ο Μαραντόνα υπήρξε ασεβής προς το γυναικείο φύλο στη ζωή του, προβάλλοντας, μάλιστα, το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκε κάτι ανάλογο με την τιμή προς τον Αργεντίνο θρύλο στην ημέρα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών (25 Νοεμβρίου).

Η συγκεκριμένη ενέργεια έκανε τον γύρο του κόσμου με συνέπεια δεκάδες αγανακτισμένοι υποστηρικτές του Ντιέγκο Μαραντόνα να εκφράζουν με έντονο τρόπο την αντίθεση της στην πράξη της Νταπένα. Κάποιοι μάλιστα όπως καταγγέλλει η ίδια απείλησαν την ζωή της.

«Δεν απειλούν μόνο εμένα στα social media αλλά και τις συμπαίκτριες μου. Δεχόμαστε απειλές για την ζωή μας, αλλά και μηνύματα όπως: 'θα βρούμε την διεύθυνση σου και θα σου σπάσουμε τα πόδια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED