Μαραντόνα: Δακρυγόνα, τραυματίες και συλλήψεις στο λαϊκό προσκύνημα, το οποίο παρατάθηκε κατά τρεις ώρες! (pics & vid)

Gazzetta team
Μαραντόνα: Δακρυγόνα, τραυματίες και συλλήψεις στο λαϊκό προσκύνημα, το οποίο παρατάθηκε κατά τρεις ώρες! (pics & vid)

bet365

Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες χρησιμοποίησε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες και συλληφθέντες, όταν φίλαθλοι επιχείρησαν να.. εισβάλλουν (!) στο προεδρικό μέγαρο για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Αμόκ στους δρόμους γύρω από το προεδρικό μέγαρο στο Μπουένος Άιρες, όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αρχικά, το λαϊκό προσκύνημα θα ολοκληρώνονταν στις τέσσερις το απόγευμα τοπική ώρα (εννέα το βράδυ ώρα Ελλάδας).

Όταν, όμως, ανακοινώθηκε ότι η ώρα αυτή δεν θα αλλάξει, εξαγριωμένοι φίλαθλοι επιχείρησαν να εισβάλλουν δια της βίας στο προεδρικό μέγαρο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να επιβάλει την τάξη και, βεβαίως, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η οικογένεια του Ντιέγκο συναίνεσε στην τρίωρη παράταση του λαϊκού προσκυνήματος. Φαντάζει δύσκολο, πάντως, να τελειώσει και στις εφτά (δώδεκα το βράδυ ώρα Ελλάδας).

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED