Ούγκο Μαραντόνα στο gazzetta.gr: «Όλα πήγαν καλά, αλλά πρέπει ο Ντιέγκο να πάρει κάποιες αποφάσεις»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο μικρότερος αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο μίλησε στο gazzetta.gr για την χειρουργική επέμβαση του «Πίμπε Ντ' Όρο», αλλά και την επόμενη μέρα μετά το νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναρρώνει στο νοσοκομείο «Olivos» του Μπουένος Άιρες, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, προκειμένου να αφαιρεθεί αιμάτωμα από τον εγκέφαλό του.

Την χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε δύο ώρες ανέλαβε ο προσωπικός του γιατρός, Λεοπόλδο Λούκε, γνωρίζοντας την αποθέωση από οπαδούς του «Ντιεγκίτο» που περίμεναν στο νοσοκομείο τα ευχάριστα νέα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άσκολι και Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ πλέον διαμένει μόνιμα στη Νάπολη.

«Ευτυχώς η εγχείρηση πήγε καλά και ο Ντιέγκο θα πρέπει μετά από αυτή τη δοκιμασία να αναρρώσει. Όπως έχω ξαναπεί, ο αδερφός μου έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, όμως θα πρέπει να αποφασίσει για την ζωή του και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση του».