Ο Μολέδο συγκεντρώνει χρήματα για τους υπαλλήλους της Ιντερνασιονάλ!

Ο Μολέδο συγκεντρώνει χρήματα για τους υπαλλήλους της Ιντερνασιονάλ!

bet365

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος μαζί με την αδερφή του δημιούργησαν μια καμπάνια με στόχο την ενίσχυση των υπαλλήλων της Ιντερνασιονάλ.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μεγάλες παρενέργειες με το ποδόσφαιρο να μην αποτελεί εξαίρεση. Η αναστολή σχεδόν όλων των πρωταθλημάτων του κόσμου έχει επιφέρει αναταράξεις, όχι μόνο σε παίκτες και προπονητές, αλλά και στους υπαλλήλους των συλλόγων. Εκείνοι που έχουν πληγεί περισσότερο είναι όσοι απασχολούνταν κυρίως στα γήπεδα την ημέρα των αγώνων.

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονάλ, Ροντρίγκο Μολέδο δημιούργησε μαζί με την αδερφή του μια καμπάνια προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στους υπαλλήλους του γηπέδου «Μπέιρα Ρίο», οι οποίοι λόγω κορονοϊού δεν έχουν αντικείμενο εργασίας.

Συγκεκριμένα, η κίνηση του Μολέδο, αφορά υπαλλήλους ασφαλείας, καθαριστές, ταξιθέτες και εργαζόμενους στο τμήμα εισιτηρίων. Μάλιστα, έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένας τραπεζικός λογαριασμό για δωρεές προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

«Είναι μια σημαντική στιγμή, όπου πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να σκεφτούμε τον διπλανό μας. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι που συμβάλλουν στην διεξαγωγή του και αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι αβοήθητοι, αφού δεν διεξάγονται παιχνίδια στο Μπέιρα Ρίο, θα πρέπει να τους βοηθήσουμε», δήλωσε ο 31χρονος σέντερ μπακ.

 

Τελευταία Νέα