Η FIFA εξετάζει την περίπτωση τρίτου παραθύρου για μεταγραφές στη σεζόν

Gazzetta team
Η FIFA εξετάζει την περίπτωση τρίτου παραθύρου για μεταγραφές στη σεζόν

bet365

Αύξηση των μεταγραφικών περιόδων στη διάρκεια του χρόνου σκέφτονται οι ιθύνοντες της FIFA, μετά και την αναπροσαρμογή που ανακοίνωσαν για φέτος λόγω του κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Μετά την διευθέτηση στο ζήτημα των συμβόλαιων εν μέσω κορονοϊού και αμφιβολίας για την ομαλή ολοκλήρωση της περιόδου, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία επεξεργάζεται οριστικές αλλαγές και στα μεταγραφικά παράθυρα, με αφετηρία τις αλλαγές λόγω της πανδημίας.

Ο διευθυντής της ρυθμιστικής επιτροπής της FIFA για τον Covid-19, αποκάλυψε το πλάνο για να αυξηθούν οι μεταγραφικές περίοδοι από δύο σε τρεις, προσθέτοντας πέρα από το θερινό διάστημα των 12 εβδομάδων και το χειμερινό τεσσάρων κι άλλες στη διάρκεια της χρονιάς.

Η ιδέα αυτή προκύπτει καθώς όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί παράταση του επερχόμενου παζαριού και σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να δοκιμαστεί και μια τρίτη περίοδος, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αφορά πριν ή μετά τις 30 ημέρες του Ιανουαρίου.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED