«Καρφί» Τιτέ για Νεϊμάρ στην εθνική Βραζιλίας: «Είναι σημαντικός, όχι αναντικατάστατος»

Gazzetta team
«Συναγερμό» σήμανε ο Τίτε με τις δηλώσεις του για τον Νεϊμάρ και τη θέση του στην Εθνική Βραζιλίας, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η ομάδα μπορεί να ζήσει και χωρίς εκείνον, αν δεν παραμείνει σταθερός και υγιής.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί να τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, ο Τιτέ δεν διστάζει να αδειάσει τον αγαπημένο του Νεϊμάρ αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική Βραζιλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο κλήθηκε να σχολιάσει τη σημασία που έχει ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο αγωνιστικό οικοδόμημα και πέταξε σπόντα… επαγρύπνησης στον 28χρονο εξτρέμ, καθιστώντας σαφές ότι η θέση του δεν είναι κατοχυρωμένη.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας παίκτης που σου δίνει σιγουριά, γιατί μπορεί να προσφέρει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι. Μία ατομική ή ομαδική λύση που θα δώσει μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό δεν το έχουν πολλοί. Η προοπτική της ομάδας σίγουρα αλλάζει όταν είναι μαζί μας. Εγώ όμως μιλάω για τον Νεϊμάρ της τρομερής πνευματικής και σωματικής ποιότητας. Ο Νεϊμάρ είναι ουσιαστικός, αλλά όχι αναντικατάστατος».