Τοϊβόνεν για κορονοϊό: «Παράξενη κατάσταση, μπαίνουμε σε καραντίνα για 14 μέρες στην Μέλμπουρν Βίκτορι»

Τοϊβόνεν για κορονοϊό: «Παράξενη κατάσταση, μπαίνουμε σε καραντίνα για 14 μέρες στην Μέλμπουρν Βίκτορι»

bet365

Η Μέλμπουρν Βίκτορι ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία για να αντιμετωπίσει την Γουέλινγκτον Φοίνιξ και στην επιστροφή της ομάδας ανακοινώθηκε πως βάσει της νέας κυβερνητικής οδηγίας θα πρέπει να μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της σε καραντίνα 14 ημερών.

Οι πρώτογνωρες καταστάσεις που βιώνει ο πλανήτης λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο το πόδοσφαιρο. Ακόμη και στην μακρινή Αυστραλία, οι ομάδες αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών προκειμένου να μην εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο ο κορονοϊός.

Ο Σουηδός σταρ της Μέλμπουρν Βίκτορι, Όλα Τοϊβόνεν αποκάλυψε πως λόγω των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης της Αυστραλίας θα πρέπει για 14 μέρες να μείνει σε απομόνωση.

«Είναι μια μοναδική και παράξενη κατάσταση εδώ στη Νέα Ζηλανδία όπου βρισκόμαστε. Την περασμένη Παρασκευή η κυβέρηση της Αυστραλίας μας διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται κανένα πρόβλημα αναφορικά με την επιστροφή μας στη χώρα. Τώρα θα πρέπει να τεθούμε σε καραντίνα για 14 μέρες και να περιμένουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος επιθετικός.

 

Τελευταία Νέα