Δευτεραθλήτρια μεταγραφών στην Βραζιλία η νεοφώτιστη Μπραγκαντίνο!

Gazzetta team
Δευτεραθλήτρια μεταγραφών στην Βραζιλία η νεοφώτιστη Μπραγκαντίνο!

bet365

Η ομάδα που έχει τις πλάτες της Red Bull είναι δεύτερη σε μεταγραφικές επενδύσεις, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο.

Εξασφάλισε δια περιπάτου την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ύστερα από 22 χρόνια απουσίας, αφού έχει αλλάξει επίπεδο, μετά την αγορά της από την αυστριακή εταιρεία Red Bull, τον περασμένο Απρίλιο.

Η Μπραγκαντίνο, όμως, δεν θέλει να είναι μια απλή κομπάρσος στην Serie A της Βραζιλίας, αλλά ει δυνατόν να πρωταγωνιστήσει με το «καλημέρα». Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δεν φείδεται χρημάτων για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο σύλλογος, που εδρεύει στο Σάο Πάουλο, έχει ξοδέψει ήδη 84 εκατομμύρια ρεάλς (17,7 εκατομμύρια ευρώ) για έξι μεταγραφές, ούσα η δεύτερη σε επενδύσεις, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, η οποία έχει δώσει 156 εκατομμύρια ρεάλς (33,2 εκατομμύρια ευρώ).

Η Red Bull Μπραγκαντίνο, όπως είναι το πλήρες όνομά της, έχει αποκτήσει τον τερματοφύλακα Κλέιτον (Ατλέτικο Μινέιρο), τον δεξιό μπακ Βεβέρτον (Κρουζέιρο Β), τον κεντρικό αμυντικό Λεονάρντο Ρεάλπε (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε), τον αριστερό εξτρέμ Αρτούρ (Παλμέιρας), τον μεσοεπιθετικό Τόνι Άντερσον (Γκρέμιο) και τον επιθετικό Αλεράντρο (Ατλέτικο Μινέιρο).

Εκτός από τις επενδύσεις σε μεταγραφές, πάντως, η εταιρεία ενεργειακών ποτών έχει ήδη βάλει χρήματα για βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο «Nabi Abi Chedid», ενώ σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου προπονητικού κέντρου.

 

Τελευταία Νέα