Εργοτάξιο θυμίζει το γήπεδο της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ δυο μήνες πριν την έναρξη του MLS (pics)

Gazzetta team
Εργοτάξιο θυμίζει το γήπεδο της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ δυο μήνες πριν την έναρξη του MLS (pics)

bet365

Ο χρόνος πιέζει την Ίντερ Μαϊάμι που κάνει ντεμπούτο στο νέο γήπεδό της στις 14 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα του MLS ξεκινάει σε δύο μήνες, ωστόσο, το γήπεδο της νεοσύστατης ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίντερ Μαϊάμι, δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Ο σύλλογος πρόκειται να δώσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στις 14 Μαρτίου κόντρα στην πρώην ομάδα του αφεντικού της, LA Galaxy.

Ο χρόνος φαίνεται πως αρχίζει να πιέζει την ομάδα, το γήπεδο της οποία, σύμφωνα με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την περασμένη βδομάδα, μοιάζει πιο πολύ με εργοτάξιο, καθώς τα υλικά και τα μηχανήματα είναι ακόμη εντός του.

Η είκονα, όμως, δεν φαίνεται να είναι ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία καλεί τους φανς να ρθουν στο γήπεδο τον Μάρτιο και να στηρίξουν την ομάδα.

«Όσο η κατασκευή του γηπέδου ολοκληρώνεται, σας καλούμε στο επίσημο ντεμπούτο της ομάδας στις 14 Μαρτίου. Γίνεται μέρος της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας και συμμετέχετε μαζί μας σε μια φιέστα, όμοια με την οποία δεν έχει ξαναγίνει» σημείωνεται, με τον σύλλογο να καλεί ήδη τους οπαδούς να προπαραγγείλουν τα εισιτήριά τους.

Όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Λίβερπουλ του 2016-17, η διοργανώτρια αρχή όρισε τα δύο πρώτα ματς της ομάδας εκτός έδρας, προκείμενου να τη διευκολύνει με τις προθεσμίες κατασκευής του. Το στάδιο πρόκειται να φιλοξενεί 25 χιλιάδες θεατές. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ήδη αρχίσει να χτίζεται, με 24 παίκτες να βρίσκονται στο ρόστερ της μέχρι στιγμής. Ανάμεσα σ' αυτούς είναι ο Ρόμπι Ρόμπινσον, ενώ ο προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ουρουγουανός, Ντιέγκο Αλόνσο.

 

Τελευταία Νέα