Φλαμένγκο - Ρίβερ Πλέιτ 2-1: Κiller Γκαμπιγκόλ με 2 γκολ στο φινάλε! (vid)

Gazzetta team
Φλαμένγκο - Ρίβερ Πλέιτ 2-1: Κiller Γκαμπιγκόλ με 2 γκολ στο φινάλε! (vid)

bet365

Απίστευτα πράγματα στο Περού, με τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα να παίρνει το «όπλο» του και να γυρίζει το ματς κόντρα στη Ρίβερ με γκολ στο 89' και το 92', δίνοντας στην Φλαμένγκο το δεύτερο της Κόπα Λιμπερταδόρες.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε ένα ματς που έμοιαζε προκαθορισμένο από το πρώτο ημίχρονο, ώστε η Ρίβερ να κάνει το back-to-back κατακτήσεων, εμφανίστηκε ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα για να προσφέρει τρομερό φινάλε.

Ο Γκαμπιγκόλ έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελικού, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 89' μετά από ωραία συνεργασία με τον Ντε Αρασκαέτα και κατάφερε το ασύλλυπτο. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από σοβαρό λάθος στην άμυνα της Ρίβερ, η μπάλα του στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με βολέ εφάρμοσε το απόλυτο κοντράστ στο Μονουμεντάλ, σημείωσε το γρηγορότερο «μπρέις» στην ιστορία του θεσμού (5' λεπτά το προηγούμενο ρεκόρ από το 1991) και έγραψε το τελικό 2-1, που σήμανε το δέυτερο Κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας της.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στο 96', μετά από φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δείτε τα δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά:

 

Τελευταία Νέα