Πριν από 14 χρόνια βγήκε η διαφήμιση του Ροναλντίνιο που έκανε ρεκόρ στο Youtube (vid)

Gazzetta team
Πριν από 14 χρόνια βγήκε η διαφήμιση του Ροναλντίνιο που έκανε ρεκόρ στο Youtube (vid)

bet365

Εγινε το πρώτο βίντεο στην ιστορία του Youtube με ένα 1 εκατομμύριο views κι ακόμα και τώρα υπάρχουν αυτοί που δεν ξέρουν αν είναι αλήθεια ή όχι το τρικ του Ροναλντίνιο.

Σε μια εποχή που δεν υπήρχε ακόμα το Facebook και το Twitter το να πιάσει ένα βίντεο 1 εκατομμύριο views στο Youtube δεν ήταν συχνό φαινόμενο. Μιλάμε για το 2005. Μια εποχή που φαντάζει κοντινή αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Οχι όμως και η μαγεία του Ροναλντίνιο. To 2005 λοιπόν η Nike έβγαλε την περιβόητη διαφήμιση με τα Nike Tiempo boots του «Ρόνι». Περιβόητη γιατί ακόμα και τώρα υπάρχουν αυτοί που αναρωτιούνται αν όντως ο Ροναλντίνιο κάνει το συγκεκριμένο challenge με το οριζόντιο δοκάρι.

Το συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν έγινε το πρώτο που έφτασε τα 1 εκατομμύριο views στο Youtube. Μάλιστα, όταν η διαφήμιση έκλεισε 10ετία η Nike ανέβασε ξανά το βίντεο στο κανάλι της κι αυτό έφτασε μέσα σε λίγες μέρες τα 8 εκατομμύρια views!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED