Ιράν: Γυναίκες σε γήπεδο! (pic)

Gazzetta team
Ιράν: Γυναίκες σε γήπεδο! (pic)

bet365

Ο αγώνας του Ιράν με την Καμπότζη πέρασε στην ιστορία, όχι για το τελικό 14-0, αλλά επειδή για πρώτη φορά επιτράπηκε στις γυναίκες να βρίσκονται στις εξέδρες.

Απέμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες για την έναρξη του ματς, όταν οι πρώτες γυναίκες έκαναν την εμφάνιση τους έξω από το Azadi Stadium της Τεχεράνης. Οπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ήταν τελικά 3500-4000 αυτές που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς, με πολλές από αυτές να κλαίνε από χαρά. Το γεγονός ότι τις επιτράπηκε να είναι στα γήπεδα πλέον, άλλωστε, θεωρείται μια νίκη απέναντι στους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους και τη γενικότερη υποτίμηση της γυναίκας.

Για να συμβεί βέβαια αυτό χρειάστηκε η FIFA να απειλήσει το Ιράν με αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2022, με τις αρχές της χώρας να συμμορφώνονται.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED