Τέβες: Μόνο ο Μέσι τον ξεπερνά σε τίτλους! (pics)

Τέβες: Μόνο ο Μέσι τον ξεπερνά σε τίτλους! (pics)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες κατέκτησε άλλο ένα τίτλο στην πλούσια καριέρα του φτάνοντας τους 27 και μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερους.

Είναι από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Αργεντινή και αποτελεί μία από τις σημαίες της Μπόκα Τζούνιορς. Ο λόγος για τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος από τα ξημερώματα της Παρασκευής πανηγυρίζει άλλο ένα τίτλο με την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς.

Ο «Απάτσι» ως αρχηγός της Μπόκα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αργεντινής φτάνοντας πλέον συνολικά τους 27 τίτλους στην καριέρα του και είναι ο δεύτερος πιο πετυχημένος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, έχοντας αφήσει στην τρίτη θέση τον γνωστό μας Εστεμπάν Καμπιάσο, με τον θρυλικό Αλφρέδο Ντι Στέφανο στην 4η θέση και τον Λούτσο Γκονσάλες να συμπληρώνει την πεντάδα. στην Στην κορυφή; Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει κατακτήσει στην καριέρα του μέχρι στιγμής 35 τίτλους και συνεχίζει.

Από τους 27 τίτλους ο Τέβες τους περισσότερους τους έχει κατακτήσει με την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς (9), για να ακολουθήσουν οι 6 που κέρδισε όταν φορούσε την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Ιταλία και την Γιουβέντους πήρε τέσσερις τίτλους, ενώ στην Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε στους τρεις.

Όσον αφορά την εθνική Αργεντινής, ο Τέβες έχει μόλις τρεις τίτλους και αυτοί όχι σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

 

Τελευταία Νέα