Σανιόλ: «Πίστευαν ότι έπρεπε να φύγω από την εθνική Γεωργίας... Τα πέναλτι θέλουν ''μπάλες'', είχαμε δουλέψει γι' αυτά» (vid)

Newsroom
Σανιόλ: «Παλιά πίστευα ότι έπρεπε να φύγω από την εθνική Γεωργίας, τους εξηγούσα ότι τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ μίλησε για την δυσπιστία που αντιμετώπισε αρχικά όταν ανέβαλε την ομάδα, την μεγάλη βραδιά της ομάδας του, αλλά την δουλειά που είχαν κάνει στα πέναλτι πριν το παιχνίδι.

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ εμφανίστηκε περιχαρής και συγκινημένος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Ελλάδας με την Γεωργία και της ιστορικής πρώτης πρόκρισης της δεύτερης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε πως υπήρχε αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, όταν στις 15 Φλεβάρη του 2021 ανέλαβε την ομάδα, αφού ήταν η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, όμως εκείνος τους εξηγούσε σε όλους πως τα αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο και ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει.

Παράλληλα εξήρε την χθεσινή εμφάνιση των παικτών του

Αναλυτικά ένα απόσπασμα απ' όσα είπε:

Για την αμφισβήτηση στο ξεκίνημά του στην ομάδα:

«Παλιότερα πολλοί πίστευαν ότι έπρεπε να φύγω από την Εθνική Γεωργίας, αλλά αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω, ότι χρειάζονται μήνες και χρόνια για να έρθουν αποτελέσματα. Να σου πω την αλήθεια, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω, γιατί νιώθω καλά εδώ, υπάρχουν επαγγελματίες γύρω μου, είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους.

Για την διαδικασία των πέναλτι:

«Κάναμε πολλές προπονήσεις στα πέναλτι. Όταν έχεις πέναλτι, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τελειώσει το παιχνίδι και επομένως ποιος θα σουτάρει. Μιλήσαμε ατομικά και μάθαμε ποιος ήταν έτοιμος».

Για την απόδοση της ομάδας του:

«Γενικά, δεν θέλω να ξεχωρίσω τους παίκτες, όλοι είναι καλοί, ακόμα και ο Ντβάλι που έπαιξε φανταστικά, το πέναλτι που εκτέλεσε ήταν αντανάκλαση του παιχνιδιού του. Επίσης, ο Νταβιτασβίλι, Μικαουτατζέ, δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν, η διαδικασία των πέναλτι θέλει μεγάλες "μπάλες". Θέλω να αναφέρω τον Κβεκβεσκίρι, ο οποίος έκλαψε περισσότερο μετά την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία. Δεν χρειάστηκε να παίξει πολύ, αλλά σκόραρε τοτελευταίο πέναλτι και είναι ένα καλό παράδειγμα, έδειξε δυνατό χαρακτήρα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά!».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα