Ντοναρούμα: Πρώτη φορά δέχθηκε δυο γκολ στην εθνική Ιταλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Βρίσκεται στην εθνική ομάδα της Ιταλίας πέντε χρόνια κι όμως, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για πρώτη φορά στην θητεία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε δυο τέρματα στο ίδιο ματς!

Ο νυν τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασε καθόλου ευχάριστο βράδυ στον ημιτελικό με την Ισπανία το βράδυ της Τετάρτης για το Nations League.

Αποδοκιμάστηκε από τους συμπατριώτες του λόγω του τρόπου με τον οποίο αποχώρησε από τη Μίλαν για να μετακομίσει στο Παρίσι και επιπλέον δέχθηκε δυο τέρματα για να βρεθεί η Ιταλία εκτός τελικού της διοργάνωσης και να μπει τέλος στο ρεκόρ αήττητου σερί που «έτρεχε» η ομάδα του Μαντσίνι.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μπορεί να έχει μετρήσει πλέον πέντε χρόνια θητείας στην εθνική Ιταλίας κι όμως ποτέ δεν είχε δεχθεί δυο τέρματα σε ένα παιχνίδι! Έγινε κι αυτό, αφού όλα τα καλά έχουν ένα τέλος, για ν' αρχίζει κάτι άλλο, καινούργιο...

Ακόμα και στο ντεμπούτο του, τον Σεπτέμβρη του 2016 σε φιλικό ματς απέναντι στην Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να φτάνουν στο 3-1, ο Μπουφόν είχε δεχθεί τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ο Ντοναρούμα δέχθηκε το τρίτο στο δεύτερο μέρος.