Αποθεώνουν τον Πέλκα οι Τούρκοι: «Θα γίνει μύθος της Φενέρ»

Αποθεώνουν τον Πέλκα οι Τούρκοι: «Θα γίνει μύθος της Φενέρ»

Κώστας Τόπας
Αποθεώνουν τον Πέλκα οι Τούρκοι: «Θα γίνει μύθος της Φενέρ»

bet365

Τις εντυπώσεις με το... καλημέρα έχει κερδίσει ο Δημήτρης Πέλκας στην Τουρκία, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να τον αποθεώνουν στα social media.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα στην Τουρκία, έχοντας 1 γκολ σε δύο παιχνίδια.

Στο παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με την Τραμπζονσπόρ, ο Πέλκας ήταν πάλι ένας εκ των πρωταγωνιστών, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πάνω του για το φοβερό τακουνάκι στο δεύτερο γκολ της Φενέρμπαχτσε.

Οπαδοί της Φενέρ είναι εκστασιασμένοι με την απόδοση του Ελληνα άσου και τον αποθεώνουν στα social media.

«Αγαπώ τον Πέλκα, κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο, δεν κατάλαβα γιατί βγήκε από το παιχνίδι. Έπρεπε να έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ»

«Οταν παίζουν ο Οζάν και ο Πέλκας, δεν υπάρχουν καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Δάσκαλε (σ.σ τον Ερόλ Μπουλούτ) μη μας αφήσεις να ξαναδούμε το ποδόσφαιρο του πρώτου μέρους».

«Δεν πρέπει να χάσουμε τον Πέλκα. Έκανε μία πάσα-κλειδί πριν το δεύτερο γκολ του Σισέ. Εκτός από αυτό, είναι φιλόδοξος και πρόθυμος. Ακόμα κι αν δεν βρέθηκε σε θέση για γκολ όπως κόντρα στην Γκιοζτέπε, έδειξε την ποιότητά του στο χορτάρι».

«Νιώθω ότι ο Πέλκας θα γίνει ένας από τους μύθους της Φενέρμπαχτσέ μας».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα