Προσοχή, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα κυκλοφορεί... ελεύθερος (pic)

Gazzetta team
Προσοχή, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα κυκλοφορεί... ελεύθερος (pic)

bet365

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα αποχαιρέτησε την τουρκική Κασίμπασα και, παρ' ότι είναι 36 ετών, θέλει να συνεχίσει να «χορεύει» με την μπάλα στα πόδια.

Έχει φλερτάρει ουκ ολίγες φορές με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Και δεν αποκλείεται να το κάνει και τώρα, από την στιγμή που δεν θα συνεχίσει στην τουρκική Κασίμπασα, την οποία αποχαιρέτησε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ Ρικάρντο Κουρασέμα, ο οποίος στα 36 του συνεχίζει να «χορεύει» με την μπάλα στα πόδια, ψάχνει την ένατη ομάδα της καριέρας του, μετά τις Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ίντερ, Τσέλσι, Μπεσίκτας, Αλ Αχλί και Κασίμπασα.

«Ήταν ωραία η ιστορία στην Κασίμπασα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τον τρόπο που μπόρεσε να παραμείνει ενωμένη σε αυτή την δύσκολη χρονιά. Μια αγκαλιά για τους φιλάθλους, τους παράγοντες, το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε. Οι μεγαλύτερες χαρές για όλους. Τώρα πάμε μπροστά, έχουμε πάντα νέες μάχες για να δώσουμε» έγραψε με... νόημα ο 80 φορές διεθνής (με δέκα γκολ) Κουαρέσμα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα