Ανανέωσε ως το 2021 με την Αλάνιασπορ ο Τζαβέλλας

Θάνος Σαρρής
Παίκτης της Αλάνιασπορ ως τον Ιούνιο του 2021 θα παραμείνει ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον σύλλογο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Τα «πορτοκαλί» θα συνεχίσει να φοράει ο έμπειρος μπακ, με την διοίκηση της Αλάνια να του προσφέρει το συμβόλαιο που επιθυμούσε και τον ίδιο να υπογράφει την επέκταση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει υπήρξε αλλαγή κλίματος στις συζητήσεις που είχε με τον σύλλογο τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αυτή καθυστέρησε για λίγο, καθώς υπήρξε μια διαφωνία για τη ρήτρα αποδέσμευσης, που ο παίκτης ήθελε να είναι χαμηλή και να συμπεριληφθεί στο νέο του συμβόλαιο, όπερ και εγένετο.

Έτσι ο Έλληνας μπακ θα μείνει στην Αλάνιασπορ ως το 2021 κι αισίως θα συμπληρώσει 4,5 χρόνια με τα χρώματά της. Από τον Ιανουάριο του 2017, όταν κι εντάχθηκε στις τάξεις της, μετράει ως σήμερα 68 εμφανίσεις και δυο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος δε έχει απουσιάσει από μόλις δυο παιχνίδια, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα έχει αγωνιστεί για 90’, σκοράροντας μάλιστα στο παιχνίδι με τη Γκεζτεπε στις 10 Φεβρουαρίου και δείχνοντας ότι μπορεί να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της.