Στη Super League 2 μεταφέρονται οι κίτρινες, σε αντίθεση με τη Super League 1!

Gazzetta team
Στη Super League 2 μεταφέρονται οι κίτρινες, σε αντίθεση με τη Super League 1!

bet365

Η δεύτερη κατηγορία δεν έβαλε σχετικό όρο στην προκήρυξή της και θα ισχύσουν διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με την πρώτη. Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τουλάχιστον η πρεμιέρα των play out
Με διαφορετικά δεδομένα διεξάγονται στην Ελλάδα τα play off και τα play out σε κάθε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου. Στη Super League 1 οι κίτρινες δεν «μεταφέρονται» στα δύο μίνι τουρνουά αλλά μηδενίζονται, όμως στη Super League 2 δεν έβαλαν αντίστοιχο όρο στην προκήρυξή τους και ενόψει της έναρξής τους, ζήτησαν τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ. Η οποία μετέφερε στις ομάδες που θα «μεταφερθούν» και όποιος συμπληρώνει θα πρέπει να απουσιάζει από το επόμενο ή επόμενα ματς.
Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον για την πρεμιέρα, δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στους αγώνες των play out.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED