Απόλλων Λάρισας - Ιωνικός 0-1 (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Ιωνικός 0-1 (vid)

bet365

Ασταμάτητος Ιωνικός για άνοδο! Οι Νικαιώτες έκαναν το 5Χ5 με απόδραση από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας χάρη στο γκολ του Κοτσώνη (0-1) και σε συνδυασμό με τη γκέλα του Λεβαδειακού, ξέφυγαν στο +5 από τη 2η θέση.

Συνήθως το προτιμά… θρίλερ. Ο Ιωνικός έχει εξελιχθεί σε «terminator» στον έξτρα χρόνο των αγώνων, βρίσκοντας βαθμούς και νίκες λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Στο 90+3’ με την Παναχαϊκή, στο 89’ με τον Διαγόρα, στο 90’ και το 90+5’ ανατροπή κόντρα Τρίκαλα, στο 84’ με τον ΟΦΙ. Έτσι έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και… συνέχισε για το 5Χ5, δίχως αυτή τη φορά να χρειαστεί δραματικό φινάλε.

Οι ασταμάτητοι Νικαιώτες έκαναν το 5Χ5, περνώντας και από τη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα (0-1), με το γκολ του Κοτσώνη από το 20ο λεπτό να αποδεικνύεται αρκετό. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας στη φάση του κόρνερ και με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το τελικό σκορ, με το οποίο ο Ιωνικός αύξησε τη διαφορά που τον χωρίζει από τη 2η θέση και δείχνει έτοιμος να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια στην κορυφή.

Μετά την ισοπαλία του Λεβαδειακού κόντρα στον ΟΦΙ, οι Νικαιώτες απομακρύνθηκαν στο +5 και θα έχουν την ευκαιρία τουλάχιστον να το διατηρήσουν κόντρα σε Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας (εντός), πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στη Βοιωτία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 (18η ΑΓ.)

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (66′ Μπάμπης), Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Ντα Κάμπο (38′ λ.τρ. Λίταινας), Μπάλλας, Μπαλογιάννης (66′ Ομπράντοβιτς), Αθανασιάδης, Γιάκος, Καρρίκι (47′ λ.τρ. Καμπέρης)

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ρόλε (85′ Κουιρουκίδης), Βλαχομήτρος (76′ Ματσούκας), Πλατέλλας (76′ Μάναλης), Κάστρο (85′ Νιάσε)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα