Χανιά - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0: Τα βρήκαν σκούρα, αλλά πήραν το τρίποντο οι Κρητικοί (vids)

Gazzetta team
Χανιά - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0: Τα βρήκαν σκούρα, αλλά πήραν το τρίποντο οι Κρητικοί (vids)

bet365

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα πανηγύρισαν τα Χανιά, καθώς επικράτησαν με 1-0 του Καραϊσκάκη, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν στο 13’ και για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Δούμτσιος έκανε την παράλληλη πάσα στην «καρδιά» της περιοχής, όμως το κοντρόλ του Ρούνεϊ δεν ήταν καλό, με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 15’ ο Βασιλόγιαννης έδωσε την πάσα από τα δεξιά στα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του Μπραμπίγα κατέληξε στην αγκαλιά του Χουάντερσον.

Στο 25’ ο Καραϊσκάκης, έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ρουμπανγκούγκα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα Μπαϊρακτάρης τον απέβαλε από το ματς. Τα Χανιά ήταν καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα..

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0. Ο Καμαρά έκανε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Μασένα έκανε αδύναμο σουτ το οποίο κατέληξε στα χέρια του Χουάντερσον. Τελικά, ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Μασένα, το πέτυχε ο Διαμαντόπουλος στο 73'. Ο Δημητριάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Διαμαντόπουλος με γλυκιά κεφαλιά προς τα πίσω, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος οι Κρητικοί έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Καμαρά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον. Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τέλος, με αποτέλεσμα τα Χανιά να φτάσουν τους 18 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε τελευταίος με 7 βαθμούς.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (81’ λ.τ. Ρέντζας), Ανδρέου, Σωτηράκος (46’ Γρομητσάρης), Καμαρά, Πλέγας (62’ Δημητριάδης), Κάρλος (69’ Γκίνο), Μπραμπίγια (46’ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκούκα, Δούμτσιος (83’ Δεινόπαπας), Μαύρου (77’ Μπρέμπος), Ναζίμ (67’ Νταλακούρας), Τάμπας (77’ Μπεκατώρος), Παπανίκου, Ρούνεϊ (83’ Μαραθωνίτης), Λόβριτς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα