ΙΩΝΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-1 (vid)

Gazzetta team
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-1 (vid)

bet365

Η Ξάνθη ισοφάρισε μέσα σε ένα τρίλεπτο από το αρχικό 1-0 του Ιωνικού και κράτησε τον βαθμό μέχρι τέλους (1-1), αφήνοντας τους γηπεδούχους για τρίτο σερί εντός έδρας ματς χωρίς νίκη.

Πέρασαν 14 χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση στη «Νεάπολη». Τότε, στα σαλόνια της νεοσύστατης Superleague, τώρα ως το πιο δυνατό ματς στην 13η αγωνιστική της Super League 2. Η Ξάνθη έμεινε «όρθια» απέναντι στον Ιωνικό, συνοδεύοντας την επιστροφή της με τον βαθμό που δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά βάσει της εξέλιξης του ματς την αφήνει ικανοποιημένη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ποσότητα των ευκαιριών σε ένα έντονο πρώτο μέρος, οι Ακρίτες την… ποιότητα, με το τελείωμα του Μπριγιάντε από την εξαιρετική σέντρα του Μικελτάτζε στην αντεπίθεση να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί μία ήπια σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, από την οποία έφυγε για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός του Ιωνικού, Τσιριγώτης.

Στο δεύτερο μέρος, οι Νικαιώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με καταπληκτική ενέργεια του Ρόλε που στόπαρε με το στήθος και εκτέλεσε στην κίνηση έξω από την περιοχή. Ωστόσο, πριν καλά-καλά συνηθίσει το προβάδισμα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ απάντησε με την κεφαλιά του Γκαρσία στο δεύτερο δοκάρι.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κρατήθηκαν στο +3 εντός εξάδας και θα έρθουν σε ισορροπία στους συνολικούς αγώνες τους, μετά τα δύο προσεχή παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας (το ένα εξ αναβολής). Αντίθετα, η ομάδα του coach Σπανού έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς εντός έδρας και έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την πρώτη τριάδα.

Ιωνικός (Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (82′ Βλαχομήτρος), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας Νιάσε, Ματσούκας (64′ Μπρίτο (90+1′ Πογοσιάν), Ρόλε (90+1′ Μουστάκης), Πλατέλλας, Κάστρο.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Γκαρσία, Τάτος (90′ Ντίνας), Δημούτσος (56′ Καπνίδης), Έμπερτ (71′ Σχρόιγεν), Θυμιάνης, Μικελτάτζε.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα