ΟΦ Ιεράπετρας - Εργοτέλης 0-1: Νίκησε και βλέπει κορυφή (vids)

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - Εργοτέλης 0-1: Νίκησε και βλέπει κορυφή (vids)

bet365

Με την γκολάρα του Μπουτσάκη ο Εργοτέλης έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ιωνικό στον έναν βαθμό, έχοντας πάντα ένα ματς λιγότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς στο πρώτη μεγάλη φάση στο 6’ κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε εκτός περιοχής ο Μπουτσάκης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 21’ όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Κούστα έκανε το συρτό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Μπουτσάκης ο οποίος ήταν σε τρομερή μέρα λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ο 27χρονος μέσος προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο που σκόραρε και το πρώτο τέρμα, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Αθανασόπουλος αυτή τη φόρα εξουδετέρωσε την προσπάθεια του.

Το σκηνικό του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε. Ο Εργοτέλης είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και αναζητούσε κι ένα δεύτερο τέρμα ώστε να «σφραγίσει» το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα πέντε λεπτά πριν το τέλος, όταν ο Χιντζίδης έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Το 0-1 για τον Εργοτέλη παρέμεινε μέχρι το τέλος κι έτσι η ομάδα του Ταουσιάνη σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς, ούσα στο -1 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Από την άλλη ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε τελευταίος στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς.

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καββακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Σμίλτος, Μασουέρο, Λεμονής, Τεγούσης (57’ Κόντσι), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (83’ Χατζηπιρπιρίδης), Κούστα (57’ Πριονάς).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νέραλ, Σερβιλάκης (57’ Ποζατσίδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (57’ Κόλα), Άππι, Μανουσάκης, Κωστανάσιος (63’ Μπουρσέλης), Πατρινός (78’ Κόντρααντ).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα