Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 0-0 (vid)

Gazzetta team
Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 0-0 (vid)

bet365

Ο Λεβαδειακός έμεινε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-0), σε 4ο από τα 5 φετινά ματς εντός έδρας κι έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει ξανά τον Ιωνικό στην κορυφή της Super League 2.

Η (κακή) συνήθεια που έγινε… λατρεία. Ο Λεβαδειακός υποφέρει όλη τη σεζόν στα γκολ και τις νίκες εντός έδρας, είχε μείνει στην ισοπαλία στα 3 από τα 4 προηγούμενα ματς (με μόλις ένα γκολ) και τελικά, δεν μπόρεσε υπέπεσε στο ίδιο σφάλμα, λίγη ώρα αφού ο Ιωνικός τού είχε δώσει την ευκαιρία να τον προσπεράσει στην κορυφή.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου είχε δοκάρι με την κεφαλιά στο 76', αλλά τελικά «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας του Κώστα Φραντζέσκου, σημείωσε για πρώτη φορά στη σεζόν διαδοχικές βαθμολογικές απώλειες κι έτσι, όχι μόνο έκανε τη… χάρη στους Νικαιώτες να παραμείνουν 1οι, αλλά είδε τον φορμαρισμένο Εργοτέλη να τον πιάνει στη 2η θέση με 16 βαθμούς και ματς λιγότερο! Ωστόσο, οι Βοιωτοί θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία για την προσπέραση, καθώς παίζουν το ντέρμπι κορυφής με τον Ιωνικό την επόμενη αγωνιστική, στην αγαπημένη τους συνθήκη: εκτός έδρας!

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Παναγιώτου (60′ Μυτίδης), Μύγας (90+2′ Βήχος), Λιάγκας, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (78′ Ενομό), Πολέτο, Συμελίδης, Νίλι, Μπιανκόνι (60′ Τζιώρας).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρας, Καρρίκι (58′ Νούσιος), Μόρας, Γιάκος, Νύκταρης (46′ Μπάλλας), Καμπέρης (61′ Γκουντρουμπής), Ντα Κάμπο (74′ Λίταινας), Μπάμπης, Ομπράντοβις (61′ Μπαστιάνος), Γκόλιας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα