ΑΕ Καραϊσκάκης - Τρίκαλα 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΑΕ Καραϊσκάκης - Τρίκαλα 1-0 (vid)

bet365

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League 2 πανηγύρισε ο Καραϊσκάκης επί των Τρικάλων (1-0), με σκόρερ τον Γιαννιώτη και «ήρωα» τον κίπερ, Μπουργάνη.

Άργησε, αλλά ξεκόλλησε από τη θέση του ουραγού ο Καραϊσκάκης. Μετά από τρεις ισοπαλίες, η ομάδα της Άρτας πήρε την πρώτη τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στα Τρίκαλα (1-0) και ξέφυγε από τον τελευταίο ΟΦΙ στο +3.

Η ομάδα του coach Μάγγου ευτύχησε να σκοράρει έπειτα από πέντε αγωνιστικές και μάλιστα σε καθοριστικό σημείο για την έκβαση του ματς, με τον Γιαννιώτη να ανοίγει το σκορ στο 45+1’.

Χάρη στις αποκρούσεις του εξαιρετικού Μπουργάνη, με αποκορύφωμα την επέμβαση σε ιδανικό σουτ στο 84’, οι Αρτινοί άντεξαν μέχρι τέλους και σφράγισαν το παρθενικό τους τρίποντο, με τα Τρίκαλα αντίθετα να μένουν χωρίς νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι και να υποχωρούν από την πρώτη εξάδα.

Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Ρουμπανγκούκα (86′ Νταλακούρας), Δούμτσιος (90′ Μπελεβώνης), Γυφτοκώστας (75′ Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος (57′ Διαμαντόπουλος), Πιαστόπουλος (75′ Σιλβάνο), Σουλιώτης, Ζώγκος (57′ Ευθυμίου), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (85′ Ελευθεριάδης), Αλμπάνης, Κεγαχιάς, Πέλκας (46′ Φασίδης), Σταματής.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα