Εργοτέλης - Διαγόρας 2-0 (vid)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Διαγόρας 2-0 (vid)

bet365

Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για τον ακάθεκτο Εργοτέλη, ο οποίος επιβλήθηκε του Διαγόρα με 2-0 και με ματς λιγότερο ακολουθεί… επικίνδυνα την πρώτη τριάδα.

Ήταν το ματς-εισιτήριο για την εδραίωση στην εξάδα. Κι ο γηπεδούχος Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία στο... ηλιόλουστο Παγκρήτιο και χαμογέλασε στο φινάλε, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα με 2-0, η οποία είναι και η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (μία ισοπαλία)!

Οι Κρητικοί «χτύπησαν» σε καθοριστικά σημεία, στην αρχή και στο φινάλε του ματς. Ο Μπουτσάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, με πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι. Παρά την πίεση των Ροδίτων για την ισοφάριση, ο Εργοτέλης «κλείδωσε» το τρίποντο στο 88’, με τον Μανουσάκη αυτή τη φορά να περνάει σε ρόλο σκόρερ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο που έστειλε την ομάδα του coach Ταουσιάνη στην 4η θέση και το -4 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο όπως και η Ξάνθη!

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Μπουτσάκης (71′ Κοκκίνης), Άππι, Μανουσάκης, Κωστανάσιος (63′ Μπουρσέλης), Κόνραντ (63′ Πατρινός).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ, Γεωργίου (9′ λ.τ Κάκκο (79′ Νάτσης), Αυγενικού (46′ Κονέ), Μπαστακός, Λινάρδος (79′ Τσιαντούλας), Σανδραβέλης, Αλάεθ (68′ Σμυρλής), Κοντοχρήστος, Κωστούλας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα