ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1-0

Gazzetta team
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1-0

bet365

Εκεί που όλα έδειχναν «γκέλα» κόντρα στον ουραγό ΟΦΙ, ο Λεβαδειακός έκανε το «μπαμ» με τον Τζιώρα στο 90+7’ και πήρε τη νίκη, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα της φετινής Super League 2.

Προερχόταν από «λευκή ισοπαλία» με τον Διαγόρα, δεν είχε νικήσει ως τώρα εντός έδρας. Ο Λεβαδειακός έβλεπε το έργο να επαναλαμβάνεται και απέναντι στον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας, αφού μέχρι και το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων το ματς παρέμενε «κολλημένο» στο μηδέν. Ωστόσο, ο Τζιώρας είχε διαφορετικά πλάνα για την έκβαση του παιχνιδιού. Με σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο 32χρονος επιθετικός έσπασε το «ρόδι» στη Βοιωτία για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου και τη διατήρησε έτσι στην κορυφή. Πάντα αήττητη, πάντα στο -1 από τη 2η θέση, στην οποία, πλέον, βρίσκεται ο Ιωνικός, μετά τις απώλειες των Τρικάλων και της Παναχαϊκής.

Αυτό ήταν και το 3ο γκολ του έμπειρου στράικερ στη σεζόν, μετά τα σερί παιχνίδια με Ξάνθη και Τρίκαλα.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος (46′ Μπιανκόνι), Νίκας (72′ Νίλι), Μεχία (63′ Καραχάλιος), Πολέτο, Συμελίδης, Εν Νομό (80′ Κωστής), Τζιώρας.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Περδίκης, Χιντζίδης, Λεμονής, Τεγούσης, Βογιατζής, Γκίνη, Φουάσης (69′ Ντάλα Κόστα), Κούστα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα