ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-0 (vid)

Gazzetta team
Με τον Ματίας Κάστρο να σκοράρει για 4η φορά στη φετινή σεζόν, ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και χάρη στις «γκέλες» Τρικάλων-Παναχαϊκής έπιασε τη 2η θέση στο -1 από τον Λεβαδειακό!

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, τα μισά γκολ που είχε σκοράρει ο Ιωνικός (6) στη φετινή σεζόν άνηκαν στο… όνομά του. Ο Ματίας Κάστρο επιβεβαίωσε πως είναι ο Νο1 σκόρερ για τους Νικαιώτες στο ξεκίνημα της σεζόν κι έδωσε ξανά τη λύση και τη νίκη, με δικό του τέρμα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στο 4ο φετινό γκολ του Αργεντίνου επιθετικού στο 56’, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Στο 88’ ο Μπρίτο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο αργότερα κίτρινη είδε και ο coach Σπανός, σε μια μικροένταση που επικράτησε προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Ιωνικός πήρε το τρίτο σερί τρίποντο και θα πατούσε μόνος του στην κορυφή αν ο Λεβαδειακός δεν έβρισκε τη νίκη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας στο 90+6’.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ (78′ λ.τ Μουστάκης), Γκοτσούλιας, Νιάσε (63′ Τιεντσέ), Ρόλε, Πλατέλλας, Ματσούκας (63′ Μπρίτο), Κάστρο.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρας (79′ Σκούπρας), Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Μπαλογιάννης (37′ λ.τ Λίταινας), Μπαστιάνος (59′ Ντα Κάπο), Χατζής, Αθανασιάδης (79′ Τασιούλης), Μπάλλας (59′ Μπάμπης), Γιάκος.