Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-1 (vid)

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-1 (vid)

bet365

Η Ξάνθη έφυγε αλώβητη από τη Λιβαδειά (1-1), υποβάλλοντας τον Λεβαδειακό στη 2η απώλεια εντός έδρας και την πτώση από την κορυφή της Super League 2.

Το ντέρμπι των… πάλαι ποτέ «Σουπερλιγκάτων» δεν είχε νικητή, όμως, η Ξάνθη είναι εκείνη που έχει περισσότερους λόγους να χαμογελάει. Οι Ακρίτες του Τόνι Πόποβιτς απέδρασαν με τον βαθμό από τη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό, με το ίδιο σκορ όπως και στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας και βλέπουν κορυφή με ματς λιγότερο.

Αυτή τη φορά, οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Αντωνίου ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, χάρη στο γκολ του Τζιώρα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ωστόσο, ο Θυμιάνης απάντησε άμεσα στο 2ο ημίχρονο (55’) από δύσκολη γωνία, ενώ, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το απόλυτο… κόλπο, όταν στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καπνίδης επιχείρησε να κρεμάσει τον Γκέκα από το κέντρο, με τη μπάλα να φεύγει ξυστά από το δεξί δοκάρι.

Έτσι, ο Λεβαδειακός έμεινε ξανά στο «Χ» εντός έδρας (μετά την ισοπαλία με τα Χανιά) κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ολομόναχος στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Αντ’ αυτού, έπιασε τα Τρίκαλα στους 8 βαθμούς.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Γκέκας, Βήχος, Νίκας, Συμελίδης (89′ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Καραχάλιος, Μύγας, Λιάγκας, Εν Νομό (67′ Πολέτο), Τζιώρας (75′ Γαϊτανίδης).

Ξάνθη (Πόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης, Θ. Παπάζογλου, Τάτος, Στάθης, Δημούτσος, Βέμπερ, Σιατραβάνης (76′ Βόλτερς), Γιούρμαν, Θυμιάνης (86′ Τ. Παπάζογλου), Έμπερτ (90+3′ Καπνίδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα